Bilduppladdning 24

Med tanke på att vi fått upp alla bilder från de gamla bloggarna från Gbggraff tidiga epok så har vi nu börjat se oss om efter mer bilder. Bland annat har vi kikat på alla de gamla hemsidor och bloggar som folk följde back in the days.

Vi kommer nog antagligen att “sno” och tanka ner de bilder som fortfarande finns då sidorna numera är oaktiva och inte längre besöks för att ändå bevara de få bilder som ändå finns kvar. Vi har även en undrar om någon känner till eller vet vem som drev sidan FOTOGRAFF för vi skulle gärna få tillåtelse till att dra ner dessa bilder och lägga till dem i arkivet hos Gbggraff.se. Så hör av er om ni vet!

Sedan saknar vi även bilder från vissa årtal, Åren  2018, 2019 och 2020 har vi inte bilder ifrån så ifall någon ligger inne på bilder de vill skänka bort så hör av er via mail er DM på instagram!
Vi har även funderat kring om man kan lösa någon uppladdningstjänst på sidan så att folk kanske kan ladda upp sina egna bilder men det blir nog lite längre fram i sådana fall.   

Men då det är alla hjärtans dag idag så passar vi på at bjuda på lite nytagna bilder som fotats iår!

/Gbggraff

RELATERADE POSTER