Bilduppladdning 25

Då var det dags att slänga upp lite mer bilder och denna gången är det lite utav en blandad kompott. Som vi nämnt tidigare så håller vi på att sondera internet efter gamla graffitibilder på nerlagda sidor och ladda ner och bevara det som finns. Denna gången har vi därför lagt med bilder från sidan där framförallt Byte och Hemya drev och delade med sig av sina målningar. Tyvärr fick vi inte ner allting då sidan är nerlägd sen länge men det blev ändå lite godis i påsen. Bara att få se skissen till Bytes “Graffiti 4 Life”  i uptown ger ett leende på läpparna. Vi la därför även till taggen “skisser” som går att att hitta i menyn nu.

En annan trevlig händelse är att vi träffade på Cascade på en av skisskvällarna som Made In Ringön håller varje fredag, och efter att ha pratat gamal pieces en stund kom vi på att det finns kvar en piece gjord av honom som han själv inte mindes. Den sitter på ett tag så då erbjöd sig Tobias Galéus att fota målningen med hjälp av drönare. Tusen tack för det initiativet och för att få ta del av denna undangömda skatt. Dessa bilder finns oxå med. 

Vi vill även passa på att buga för det fina initiativet av de inblandade kring intervjun och hänget i lördags (13/4) med Wild Craz på Made In Ringön. Det har både vart minnes-jam och livestreamade intervjuer vilket är fint att se. Riktigt bra jobbat av samtliga för att uppmärksamma en legend som skall uppmärksammas!

Vi hoppas på att kunna dela bilder från detta med vid nästa uppdatering.

Förövrigt så har det börjat dras lite smått i trådarna kring hur vi skall göra med att ha ett event i år. Vågar inte säga något än men så fort vi har något att berätta så kommer vi posta om det såklart.

Tills dess….

/Gbggraff

 

RELATERADE POSTER