Gbggraff på Musikhjälpen 2023

Åter igen har vi den roliga nyheten att vi kommer att medverka i årets upplaga av Musikhjälpen!

Musikhjälpen arrangeras årligen där man samlar in pengar till olika ändamål. I årets upplaga av Musikhjälpen är temat: Ingen skall behöva dö av hunger och mer om detta kan ni läsa om på deras hemsida.

Därför är det extra roligt för oss att få komma tillbaka och delta i detta event i form av två graffitiartister som kommer uppföra verk på en vägg utanför Musikhjälpens bur. De som kommer måla är Joel Hjort och Adam Algotsson som tillsammans ska skapa tre konceptväggar med årets tema. De kommer även att måla tavlor som sedan kommer aktionernas ut på Tradera där pengarna självklart går till samma ändamål som temat, mer om detta senare.

Detta kommer självklart att bli en utmaning då vädret och framförallt kylan har en inverkan på skapandeprocessen. Därför hade det varit väldigt kul om ni kikade förbi och sa hej och peppade artisterna under målandet för att sprida lite värme och motivation.

Ett stort tack Highlights, Gbggraff och Made In Ringön om hjälpt till och sponsrat med färg inför eventet.

VAR: Stortorget, Växjö
NÄR: Tisdag 12 Dec – Torsdag 14 Dec.

Hoppas vi ses!


Bidra till Musikhjälpen

Vi vill även passa på att nämna att vi satt upp en bössa där alla givmilda writers gärna får bidra till årets upplaga av Musikhjälpen.

Bössan hittar ni länkad här:


www.joelhjort.com

www.appear37.com

Bilder från 2022 i Göteborg:

RELATERADE POSTER