Vagabundler.com

Först och främst.. Nått år och nya tider!  Det kändes som ett riktigt kul år med mycket händelser kring graffitin i Göteborg förra året och vi hoppas det skall fortsätta så även i år. 

En sak som vi dock inte har nämnt utan snarare legat och ruvat på, är att förra året så fick Göteborg en ett finbesök utav en graffitientusiast från Berlin vid namn Günter. Efter lite diskussioner så framgick det att han driver ett projekt via en hemsida som heter Vagabundler och består at artiklar, intervjuer och bilder från graffiti och streetart artister från olika platser i världen.
Nu hade han alltså kommit till Göteborg för att se vad denna staden hade att erbjuda, och självklart hjälpte vi till i den mån vi kunde.

Han förklarade att det skulle göras ett flertal intervjuer med olika artister från stan. Både som pod-intervju men även vissa senare transkriberade för att sedan publiceras på hemsidan
Gbggraff kommer att posta dessa intervjuer i separerade inlägg senare men de finns redan nu att hitta HÄR om man är otålig.

Sedan var vår gäst självklart sugen på att se vad vår stad hade att leverera graffitimässigt så då valde vi att ta med honom till en av Göteborgs hemliga Hall Of Fame. Detta fame är fortfarande en av de få platser som inte alla känner till och inte kan nås hur som helst så när vår gäst väl kom ner så blev han lite “Starstrucked!” Günter gick runt i över en timma och fotograferade varenda målning han såg och vi passade även på att ringa vissa artister han gillade och tjötade lite. 

Vi börjar därför att dela med oss hans graffiti han fotat från Göteborg från hans hemsida. Vi vill även passa på att uppmana er att gå in och kika runt på hans sida då där finns mycket ögongodis!
Tusen tack till Vagabundler.com och Günter som valde att komma och besöka oss, på återseende!

Bilderna från Göteborg hittar ni HÄR

 

RELATERADE POSTER