Gbggraff på Musikhjälpen

Som flera säkert vet arrangeras Musikhjälpen årligen där man samlar in pengar till olika ändamål. I årets upplaga av Musikhjälpen är temat: En tryggare barndom på flykt från krig och mer om detta kan ni läsa om på deras hemsida.

Därför är det extra roligt för oss att kunna berätta att Gbggraff kommer vara med på detta event i form av två graffitiartister som kommer uppföra verk på en vägg utanför Musikhjälpens kur. De  som kommer måla är Joel Hjort och Cabel som tillsammans ska skapa tre konceptväggar med årets tema. De kommer även att måla tavlor som sedan kommer aktionernas ut på Tradera där pengarna självklart går till samma ändamål som temat, mer om detta senare.

Detta kommer självklart att bli en utmaning då vädret och framförallt kylan har en inverkan på skapandeprocessen. Därför hade det varit väldigt kul om ni kikade förbi och sa hej och peppade artisterna under målandet för att sprida lite värme och motivation.

Ett stort tack Highlights i Stockholm för hjälpt till och sponsra med lite färg inför eventet.

VAR: Kungstorget Göteborg
NÄR: Tisdag 13 Dec – Torsdag 15 Dec.

Hoppas vi ses!


Bidra till Musikhjälpen

Vi vill även passa på att nämna att vi satt upp en bössa där alla givmilda writers gärna får bidra till årets upplaga av Musikhjälpen. Tillsammans hjälps vi åt för att skapa en tryggare framtid för de barn som är på flykt.

Bössan hittar ni länkad här:

 

RELATERADE POSTER