Urban Talks : Say it – Spray It

Välkommen på världspremiär av Urban Talks filmer om Öppna väggen – Magasinsgatan 8 där konstnärer och stadsarkitekt i Borås möts!
Under kvällen kommer du kunna se filmen, bjudas på popcorn & dryck och dessutom själv kunna prova på att spraya på den öppna graffitiväggen vid Magasinsgatan 8.
 

För att måla på “stora väggen” krävs föranmälan.
Det finns 8 platser som går att anmäla sig till (av de som anmält sig lottas platserna ut) och två drop-in platser.
Anmäl dig genom att DM:a @magasinsgatan8 (anmälan stänger söndag 16 april).
Alla som får en plats på stora väggen kommer få 6 st sprayburkar med tema- färgsättning. Vill du ha mer färg tar du med detta själv. (Extra cans med svart + vitt kommer att finnas på plats).
Får du inte en plats på stora väggen är du varmt välkommen att måla på lediga platser på de andra två väggsidorna. Då får du ha med egen färg till detta.
Jamet börjar klockan 17. Men kom gärna klockan 16 och hjälp till att rolla innan.

 
På plats är även Tobias Barenthin Lindblad från Dokument Press som berättar mer om graffitins historia och roll i stadsutveckling.
Tobias startade Sveriges första graffititidning som 15-åring och är redaktör för Dokument Press som är ett bokförlag och kunskapsförmedlande företag med rötter i den svenska hiphop kulturen. Tobias kommer även att skissa tillsammans med dig som är intresserad!

Gratis – och alla är välkomna!

Medverkande i filmerna:
Adam Algotsson, konstnär
Joel Hjort, konstnär
Jonathan Sendborn, konstnär
Max Gustafsson, satirtecknare
Richard Mattsson, stadsarkitekt

RELATERADE POSTER